Politikat e Privatësisë

Politikat e Privatësisë

Politika e Privatësisë

ItalOptik i jep një rëndësi të veçantë mbrojtjes dhe respektimit të privatësisë dhe të të dhënave personale të përdoruesve të saj, në kuadër të Ligjit Nr.9887, datë 10.03.2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Politika e privatësisë përcakton praktikat e privatësisë së faqes së internetit të ItalOptik dhe shpjegon sesi ItalOptik përdor të dhënat tuaja për t’iu referuar faqes sonë të internetit www.italoptik.al

Politika e Mbrojtjes së të Dhënave Personale rregullon të drejtën e privatësisë dhe sigurisë së të dhënave personale që janë objekt i përpunimit.
Ju lutemi lexoni Politikën e Privatësisë dhe rishikoni periodikisht atë për të dhënat më të fundit nga politika jonë e privatësisë.

ItalOptik mund të ndryshojë politikën e privatësisë në kuadër te inkorporimit të praktikave të reja, si p.sh. kur shtojmë një shërbim, funksionalitet ose veçori të re në sajt.
Të dhënat personale të kërkuara janë ato të domosdoshme për të mundësuar ofrimin e shërbimit të kërkuar, pra këto të dhëna përdoren për të kryer blerjen dhe për të bërë dërgimin e porosive.

Në lidhje me mbledhjen dhe përpunimin e të dhënave personale, ItalOptik ka respektuar të gjitha formalitetet paraprake me Komisionerin për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

Përdorimi i të dhënave personale bëhet me qëllim menaxhimin e blerjeve dhe shitjeve, për të marrë informacion në lidhje me produktet apo porositë, për të përmirësuar cilësinë e shërbimit duke ju përgjigjur kërkesave dhe pyetjeve të përdoruesve, për komunikimin e ofertave promocionale, për të analizuar përdorimin dhe shkallën e kënaqësisë së përdoruesve.

Çfarë të dhënash mbledhim?

Ne mund të mbledhim informacionin e mëposhtëm:
– Emrin dhe mbiemrin.
– Informacione kontakti që përfshijnë adresën e emailit, numrat e telefonit.
– Informacione demografike si vendi, rajoni, qyteti, adresa e shtëpisë, kodi postar, preferencat dhe interesat.
– Çdo Informacion tjetër lidhur me sondazhet dhe/ose ofertat e klientëve.

Për listën e plotë të cookie-s që mbledhim, shihni seksionin Cookies.

Çfarë ndodh me informacionin që mbledhim?

Përdorimi i të dhënave personale bëhet me qëllim menaxhimin e blerjeve dhe shitjeve, për të marrë informacion në lidhje me porositë e kryera, për të përmirësuar cilësinë e shërbimit duke ju përgjigjur kërkesave dhe pyetjeve të përdoruesve, për komunikimin e ofertave promocionale, për të analizuar përdorimin dhe shkallën e kënaqësisë së përdoruesve.

Të dhënat tuaja të kontaktit mund të përdoren për reklamimin e ofertave të reja. Ne mund t’ju kontaktojmë nëpërmjet emailit, telefonit, faks ose postë. Ne mund të përdorim informacionin për të personalizuar faqen e internetit në përputhje me interesat tuaja

Qasja dhe ndryshimi i të dhënave

Në përputhje me kuadrin ligjor ju mund të aksesoni, ndryshoni ose fshini të dhënat tuaja fare thjesht duke hyrë në profilin tuaj dhe zgjedhur seksionin “Profili” në çdo kohë.
Nëse dëshironi të çaktivizoni ose hiqni profilin, mund të dërgoni një kërkesë në adresën e email-it admin@italoptik.al

Ne do t’i ruajmë të dhënat tuaja personale për sa kohë që llogaria juaj është aktive. Megjithatë, çaktivizimi i llogarisë suaj nuk do të thotë që të gjitha të dhënat e ruajtura më parë do të fshihen, pasi ne ruajmë të dhëna për aktivitetet e kaluara, që do të thotë nuk mund të fshijmë të dhënat në lidhje me blerjet e kaluara në faqen e internetit për shkak të një mosmarrëveshjeje të mundshme në lidhje me analizat e shitjeve, raporteve mujore dhe vjetore.

Media

Nëse ngarkoni imazhe në faqen e internetit, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të ngulitura të vendndodhjes (EXIF GPS). Vizitorët e faqes në internet mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë vendndodhjeje nga imazhet në faqen e internetit.

Cookies

Kur vizitoni faqen tonë ose përdorni shërbimet tona, ItalOptik dhe palët e treta, të autorizuara nga ne, mbledhin cookie që përmbajnë informacione për ju.
Ne i përdorim këto teknologji për të administruar faqet tona, për të analizuar tendencat, për të ndjekur aktivitetet e përdoruesve dhe për të mundësuar kështu mesazhe dhe reklama të personalizuara promovuese. Kjo faqe shpjegon se cilat janë teknologjitë dhe të drejtat tuaja për të ndryshuar dhe kontrolluar përdorimin e cookies.

Kur hyni për herë të parë në ndonjë faqe të ItalOptik, mund të merrni një mesazh që ju informon se ne përdorim “cookies”. Duke klikuar “Unë pajtohem”, duke mbyllur dritaren që shfaqet ose duke vazhduar të përdorni faqen e internetit, ju deklaroni se kuptoni dhe pranoni përdorimin e këtyre teknologjive, siç shpjegohet në këtë Politikë të Cookies. Njoftimi ka një buton “Cilësimet e cookies” në mënyrë që ju të zgjidhni se cilat skedarë me informacione për vizitën tuaj do të ruhen. Ju nuk keni nevojë të pranoni cookie-t dhe pëlqimi për përdorimin e tyre mund të revokohet në çdo kohë. Ju mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të kufizuar ose ndaluar skedarët e personalizimit dhe mund t’i fshini ato nga çdo pajisje në çdo kohë. Nëse nuk pajtoheni ose fshini skedarët e skedarëve cookie, disa pjesë të faqes sonë në të cilat keni akses mund të mos funksionojnë siç duhet ose mund të kërkojnë më shumë kohë për t’u hapur.

Çfarë janë cookies?
Cookies janë skedarë të vegjël teksti, pjesë kodi, që mund të përdoren nga faqet e internetit për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Cookies ruhen në kompjuterin ose pajisjen tuaj celulare kur vizitoni faqen e internetit. Herën tjetër që të vizitoni sërish të njëjtin sajt, cookies na lejojnë të njohim shfletuesin tuaj. Cookies mund të ruajnë preferencat tuaja dhe informacione të tjera, por nuk mund të lexojnë të dhënat ose informacionin tuaj nga hard disku juaj ose të lexojnë skedarë të tjerë të ruajtur të cookie-ve nga sajte të tjera.
Cookies që vendosen direkt nga faqja (ItalOptik) quhen “cookie të palës së parë”. Cookies të vendosura në anët e tjera quhen “cookie të palëve të treta”. Cookie-t e palëve të treta ofrojnë funksione të ndryshme në faqen tonë si (reklamim, veçori të mediave sociale, analitikë). Këto cookie nuk janë në pronësi të ItalOptik dhe ItalOptik nuk ka kontroll mbi to dhe mënyrën se si do të përdoren.

Pse të përdornim cookies?
Cookies përdoren për të kuptuar më mirë përdorimin e aplikacioneve dhe faqes së internetit nga vizitorët, si dhe për të optimizuar përvojën e përdoruesit. Cookies lejojnë, në faqen që i vendos ato, të identifikojnë pajisjet e përdoruesve në përdorim në krahasim me njoftimet dhe vizitat e mëparshme në mënyrë që të personalizojnë reklamat për një rëndësi më të madhe për përdoruesit. Ky informacion mund të mblidhet në të gjithë shfletuesit e web-it dhe në të gjitha pajisjet (kompjuter, laptop, smartfon, tablet, etj.) por theksojmë se skedarët e marketingut nuk përmbajnë informacion personal për përdoruesit.
Kjo faqe interneti përdor lloje të ndryshme të cookies. Disa cookie janë vendosur nga shërbimet e palëve të treta që shfaqen në faqet tona për të optimizuar përvojën tuaj.

 Si mund t’i kontrolloj cookies?
Kur hyni për herë të parë në ndonjë faqe të easyalbania.com/al, mund të merrni një mesazh që ju informon se ne përdorim “cookies”. Duke klikuar “Unë Pajtohem”, duke mbyllur dritaren që shfaqet ose duke vazhduar të përdorni faqen e internetit, ju deklaroni se kuptoni dhe pranoni përdorimin e këtyre teknologjive, siç shpjegohet në këtë Politikë të Cookies.
Njoftimi ka një buton “Cilësimet e cookies” në mënyrë që ju të zgjidhni se cilat cookie me informacione për vizitën tuaj në www.italoptik.al do të ruhen. Konkretisht, ju mund të zgjidhni se cili nga skedarët e preferuar të skedarëve që janë opsionalë do të ruhet.
Ju nuk keni pse t’i pranoni cookies dhe pëlqimi juaj për t’i përdorur ato mund të revokohet në çdo kohë. Nëpërmjet cilësimeve në shfletues mund të vendosni se cilat cookie do të mbani dhe cilat nuk dëshironi të mbani. Për më shumë informacion, kontrolloni cilësimet e shfletuesit tuaj.

Përmbajtje e integruar nga faqet e tjera të internetit

Artikujt në këtë sajt mund të përfshijnë përmbajtje të integruar (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto faqe interneti mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin skedarë kuki, të ngulitin gjurmime shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me atë përmbajtje të integruar, duke përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e integruar nëse keni një llogari dhe jeni identifikuar në atë faqe interneti.

Duke përdorur sajtin e ItalOptik, ju bini dakort me citimet e mësipërme.

AlbanianEnglish
Select your currency
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Description
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping
0
0